Eurokontakt Simteh

Servis

Kroz brzu i učinkovitu uslugu servisa tvrtka Eurokontakt d.o.o. postala je prepoznatljiva u tuzemnim i inozemnim relacijama. Višegodišnje iskustvo u radu i održavanju uređaja, kontinuirane edukacije od strane proizvođača , prisustvovanje specijaliziranim stručnim skupovima iz područja rada te svakodnevni kontakt s krajnjim korisnicima doprinosi održanju kvalitete naše servisne podrške kao našeg “proizvoda”.

Za naše korisnike vrijeme zaista predstavlja novac, a stajanje uređaja gubitak. S ciljem pravovremene reakcije surađujemo s inozemnim i tuzemnim stručnjacima Korištenjem odgovarajuće tehnološki zahtjevne mjerne opreme i uređaja, razmjenom informacija sa proizvođačima i krajnjim korisnicima te kroz dostupnost 24/7 trudimo se održati razinu usluge i ukazanog nam povjerenja.

Pružamo uslugu periodičkog održavanja raznih uređaja, kao i punu servisnu podršku. Partnerima koji koriste mogućnost ugovaranja servisa garantiramo dostupnost rezervnih dijelova i izlazak na servisnu intervenciju u najkraćem mogućem roku.

Obratite nam se s povjerenjem.

Eurokontakt / Eurokontakt Simteh

Brzo i efikasno

 - Tehnička podrška
 - Servis, održavanje i popravci uređaja i opreme 
 - Osigurani rezervni dijelovi 
 - Stručna i pouzdana tehnička podrška
 - Stručna tehnička izobrazba korisnika
 - Instalacija uređaja i opreme 
 - Obuka osoblja za rad s uređajima i opremom
 - Priprema projekata opremanja 

Kontakt

Tel: +385 1 6431 532                                                 e-mail:info@eurokontakt.hr